Makita uus akusurvepesur nüüd Eestis. VIDEO

Makita on turule toonud juhtmega survepesurite kõrvale akutoitel akusurvepesuri. Akutoitel tööriistad annavad meile töömugavuse ja vabaduse mitte sõltuda vooluvõrgust. Seetõttu on Makita turule toonud uue akusurvepesuri, millel on ka rohkelt lisamugavusi pakkuvaid omadusi.

Uue DHW080ZK akusurvepesuri jõudlus on 36V, saades toidet kahest 18V akust. Seega tagatud on suur pesujõudlus, millega puhastada nii aiamööbel, terassid, sillutised, majaseinad, aknad, uksed ja palju muudki. Samuti ka nii väiksemad kui suuremad autod ja muud mootorsõidukid.

Uue aksurvepesuri täiendavaks eeliseks on see, et ei pea ka sõltuma kraaniveevele ligipääsust. Akusurvepesur on varustatud 50 liitrise veepaagiga, millest saab vett tarbida, kasutades isetõmbevoolikute komplekti. Samuti on veepaak sobilik ka kasutamiseks hoiukastina. Kõik otsikud ja voolikud leiavad kenasti oma koha.

Pesusurve on muudetav ja sujuv ning püstolpäästik on äärmiselt käepärane. Survepesuril on kaks surve režiimi: Madal surve on ideaalne õrnade esemete puhastamiseks. Kõrge surve on ideaalne näiteks autode, seinade, sillutiste puhastamiseks.

STANDARDVARUSTUS:
Püstolpäästik, kõrgsurvevoolik 5m, imemisvoolik, puhastusnõel, hoiukast, vahelduvpihustusotsik, ühendusotsik, kiirliiteotsik. Survepesuriga ühilduvad paljud erinevad lisatarvikud.

Tööaeg 6,0 Ah akudega – 34 min.

UUS DHW080ZK akusurvepesur on kompaktne, mugav, kiire, pakkudes vähese vaevaga parimat puhastustulemust.

Vaata ka videot!

Kampaaniaga liitunud edasimüüjad


* Soovituslik jaehind. Hooajapakkumiste jaehinnad on Makita Eesti poolt soovituslikud. Toodete laoseisu ja saadavust küsida edasimüüjatelt. Edasimüüjad ei ole kohustatud soovituslike hindadega tooteid müüma.